K.I. Service GERT KOERS b.v.

Voor de juiste koers in de fokkerij



September 2024

Tijdens het schrijven van de nieuwsbrief van september laat ik mijn gedachten gaan over de afgelopen periode. De vele regen heeft hier en daar zijn sporen achter gelaten. Tussen de buien door moesten boeren snel het gras inkuilen. Het was dit jaar een behoorlijke klus om het goed in de kuil te krijgen. Hopelijk krijgen wij nog een mooie nazomer en herfst zodat de mais en overige gewassen zonder grote problemen geoogst kunnen worden. Laten wij het beste maar hopen.
De laatste tijd werd ik ook regelmatig geconfronteerd met vragen en opmerkingen over de blauwtong situatie. Inmiddels heeft een vrij grote groep klanten te maken met de gevolgen van dit virus. Ook hier is het maar hopen dat de koeien er zo goed mogelijk doorheen komen.
Wat fokkerij betreft zaten wij in een iets rustiger vaarwater. De fokwaarde draai van augustus 2024 bracht wel enkele nieuwe interessante stieren. Voor mij weer een mooie tijd om die eens te bestuderen. Je hoopt natuurlijk dat er aantrekkelijke stieren bij zitten. Gelukkig is dat het geval. Ik kijk terug op een geslaagde fokwaarde draai en dat heeft geresulteerd in een mooie stierenkaart. U vindt deze stierenkaart bij op de pagina Fokkerij.


K.I. Service Gert Koers b.v.
0658987986

 

Vorige nieuwsberichten

 

 

 

 

 

 

 





E-mailen
Bellen